Ruilen & Retourneren

Levering

De door ons afgeleverde zaak moet voldoen aan de overeenkomst en de daarin opgenomen specificaties. Mocht de afgeleverde zaak toch afwijken van de overeenkomst, dan heeft u de volgende mogelijkheden. U kunt vragen om:

  • aflevering van het ontbrekende
  • herstel van de afgeleverde zaak, als herstel redelijkerwijs van ons kan worden gevraagd
  • vervanging van de afgeleverde zaak, tenzij de afwijking te klein is of u niet zorgvuldig voor

de zaak heeft gezorgd. Dit kan alleen binnen 2 werkdagen na ontvangst van het product.Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Indien het artikel compleet en onbeschadigd is en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Angenendt via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Sommige producten kunt u niet retourneren. Hier gaat het dan om:

  • Producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezondenRuilen

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere maat, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.